Hej och välkommen till Reko-bloggen, Malakta REDO's och Malakta Ekotripps gemensamma blogg! Här kommer vi bl.a. att skriva om vilka teman kommande Reko-kvällar skall ha samt lämna "rapporter" om hur det har gått!

Hei ja tervetuloa Reko-blogille, Malakta REDO'n ja Malakta Ekotripin yhteinen blogi! Tässä blogissa kerromme mm. Reko-iltojen tulevista sisällöistä ja raportoimme miten illat ovat sujuneet!


torsdag 6 oktober 2011

REDO: Tilda-workshop

Tisdagen den 18:e oktober ordnar vi en REDO-kväll med Tone Finnangers kända Tilda-figurer som tema. De söta figurerna och inredningsdetaljerna passar perfekt att tillverka av återanvänt material, helt enligt vår REDO-princip, dvs. göra nånting nytt av något gammalt. Jojo Stolpe, som har flera "Tilda-år" på nacken, kommer att finnas på plats för att hjälpa oss med tips och idéer.

Vi träffas kl. 18.00 vid Malakta. Material, mönsterpapper, mönsterböcker och symaskin finns på plats. Men i vanlig ordning får man mer än gärna ta med eget material (tyger, knappar, band etc.) och så delar vi med oss av våra "skatter". Har du en symaskin kan du gärna ta med den också!

I vanlig ordning vill vi också prata och utbyta idéer lika mycket som vi skapar nytt av gammalt, och då behövs det ju lite att dricka och också nåt att knapra på till! Så varm dryck och tilltugg utlovas till det ringa priset av 2 €.

Ingen deltagaravgift!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar